Het is tijd om 'Il Sovrano' te stelen in Red Dead Online

News
woensdag, 13 oktober 2021 om 10:00
red dead online rifle gun shootingf1634111360
Rockstar laat spelers in Red Dead Online de laatste weken al vaak het slechte pad op gaan en dat is deze week niet anders. Je krijg nu namelijk dubbele beloningen voor het stelen van de waardevolle diamant ‘Il Sovrano’.
Als je je hebt aangesloten bij de Bonte Family in Red Dead Online, dan zal je geregeld op pad zijn gestuurd voor criminele klusjes. Deze week is het alleen tijd om het echte werk uit te voeren en te profiteren van één van de Opportunities.
De waardevolle edelsteen ‘Il Sovrano’ is namelijk onderweg naar Sacramento en maakt een tussenstop in Rhodes. Het perfecte moment dus om de diamant van eigenaar te laten wisselen, al zal dat zeker geen makkelijke klus zijn. Je zal alleen wel dubbel en dwars voor je moeite worden beloond, want deze week levert de uitdagende missie twee keer zoveel dollars en XP op.

Snel Capitale krijgen in Red Dead Online

Om deel te nemen aan de Opportunity heb je natuurlijk wel de nodige voorraad Capitale nodig. Heb je momenteel niet genoeg, dan is het een goed idee om je kunsten te laten zien in Call to Arms. Deze week krijg je namelijk vijf Capitale als je het weet uit te houden tot Wave 3. Lukt het je om Wave 7 te bereiken, dan krijg je tien stuks van de waardevolle valuta en als je alle tien golven succesvol overleeft, dan zal je een beloning van maar liefst twintig Capitale en 2000 extra XP krijgen.
Dat is niet de enige bonus die je krijgt in Call to Arms de komende dagen. Ongeacht hoe ver je komt, zal je namelijk ook twee keer zoveel ervaringspunten dan normaal krijgen. Een goede manier om meteen lekker snel te levelen in Quick Draw Club No. 4.

Populair Nieuws

Laatste Reacties