FIFA 22 sluit belangrijk nieuw contract af

News
woensdag, 13 oktober 2021 om 10:30
fifa 22f1644930393
EA Sports heeft voor FIFA 22 een belangrijk contract verlengd. Hierdoor blijft het de originele naam van de game gebruiken. Recent hintte EA Sports naar een nieuwe naam voor FIFA 22. Nu lijkt dat dus van de baan.
Het belangrijke contract dat EA Sports heeft verlengd is die met FIFPRO. Deze internationale vakbond houdt zich wereldwijd bezig met professionele voetballers. Door een nieuwe samenwerking kunnen voetballers in FIFA 22 en toekomstige games uit de populaire franchise blijven. Onlangs bracht EA Sports in een statement naar buiten dat het na FIFA 22 dacht om de gamereeks een nieuwe naam te geven.

Nieuwe overeenkomst FIFA 22

In het statement gaf EA Sports aan de naamgevingsovereenkomst met FIFA te herzien. Deze overeenkomst staat overigens los van de andere licenties en samenwerkingen uit de voetbalwereld. Zo heeft EA in FIFA 22 bijvoorbeeld de exclusieve licenties van de Premier League, LaLiga Santander, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Champions League, Europa League en de Conference League.

FIFA 22 nieuwste uit de reeks

FIFA 22 is nu te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC. In 1993 bracht EA Sports de eerste FIFA-game onder de naam FIFA International Soccer uit. Met FIFA 22 is het 29e deel uit de FIFA-reeks uitgebracht.
De vraag is alleen wel of EA Sports problemen uit het verleden heeft weten op de lossen en of next-gen daadwerkelijk de deur openzet voor betere FIFA-games. Vooral voor next-gen worden er flink wat beloftes gedaan over nieuwe features. Je leest het allemaal in onze FIFA 22 review.

Populair Nieuws