Het is role-playing week in Red Dead Online!

News
woensdag, 16 juni 2021 om 10:30
red dead online collector condor eggf1623830062
De specialistische rollen hebben een grote invloed op de dagelijkse gang van zaken in Red Dead Online. Rockstar moedigt spelers met de laatste update aan om zoveel mogelijk verschillende rollen te spelen, want het is role-playing week!
Het is de komende dagen tijd om in de schoenen te stappen van een rol waarvan je nog niet de maximale rang hebt behaald. Als je namelijk vijf Role Ranks stijgt dan krijg je als bonus 2000 Character XP en ook een coupon voor 30 procent korting op een Established of Distinguished Role Item.
Elke speler die ondertussen een rol heeft onder Rank 10 - het maakt niet uit welke rol dat is - krijgt een coupon voor 30 procent korting op een Novice of Promising Role Item naar keuze. Heb je alle rollen al naar Rank 20 gebracht, dan kan je van beide bonussen niet profiteren. Gelukkig krijg je in dat geval wel 50 procent korting op een Established of Distinguished Role Item en maar liefst 5000 Character XP!

Tijd om Free Roam Events te grinden in Red Dead Online

Het blijft bovendien niet bij die bonussen tijdens role-playing week. Rockstar moedigt spelers namelijk ook aan om te duiken in een aantal Free Roam Events die speciaal voor bepaalde rollen zijn. Wanneer je bijvoorbeeld een match van Manhunt, Condor Egg of Wild Animal Tagging speelt, dan krijg je twee keer zoveel XP en dollars voor je cowboy of cowgirl als gebruikelijk.
Moonshiners en Traders kunnen ook hun entrepreneurs-geest de vrije loop laten gaan. Voor elke Trader Sell Mission of Moonshine Sale die je deze dagen succesvol afsluit, krijg je namelijk twee keer zoveel Role XP. Daarnaast krijgen Traders twee rewards voor 25 Trader Goods, terwijl Moonshiner vijf rewards krijgen die ze kunnen inruilen voor Mash Refills. En als lange arm van de wet te dicht in de buurt komt, kan je ook je Moonshine Shack gratis verhuizen tot en met 21 juni!