'PlayStation VR 2 release gepland voor eind 2022'

News
woensdag, 16 juni 2021 om 11:00
xgn google image
Het ziet er naar uit dat Sony de PlayStation VR 2 release op de planning heeft staan voor 2022. Specifiek noemt een nieuw rapport van Bloomberg dat Sony de release plant voor eind 2022.
Een nieuw rapport van Bloomberg dat in detail treedt over LCD-panelen en VR heeft stiekem ook alvast een hint gegeven over wanneer Sony's volgende PlayStation VR headset moet verschijnen. De release van de opvolger van de 2016-headset zou voor eind 2022 gepland staan. Zo melden bronnen in ieder geval aan Bloomberg.
Sony zou verder Samsung Display OLED-panelen gaan gebruiken voor haar next-gen VR-headset. Dit zou tegen de trend in gaan, want vele bedrijven maken volgens het rapport juist de overstap naar LCD-schermen. Het rapport vertelt vervolgens dat Sony een Holiday 2022 releasedatum aanhoudt.
Dit zou betekenen dat de headset in oktober, november of december 2022 moet verschijnen. Dit ligt in lijn met de release van de originele headset. Die werd namelijk op 13 oktober 2016 uitgebracht.
playstation vr 2 controllersf1616070635

PlayStation VR 2 release nog niet vast

Of de PlayStation VR 2 release daadwerkelijk komt eind 2022 staat uiteraard nog niet vast. Sony zelf heeft de informatie namelijk nog niet bevestigd en gaat dit waarschijnlijk ook niet doen. Bloomberg heeft via anonieme bronnen van Sony de informatie gekregen. Tevens is de release ook nog afhankelijk van andere factoren, zoals de productie. Bij een fout kan de release altijd nog verlaat worden.
Wel is het duidelijk dat de volgende VR-headset van Sony met de PlayStation 5 gaat werken. Ook de controllers (hierboven te zien) zijn alvast onthuld. Laat ons in de reacties jouw mening horen over de nieuwe headset van Sony en de mogelijke releasewindow!

Populair Nieuws