‘Vervanger Henry Cavill werd al eerder overwogen voor The Witcher’

News
maandag, 07 november 2022 om 15:30
the witcher netflixf1623661902
Fans van The Witcher werden vorige week onaangenaam verrast door het nieuws dat Henry Cavill vervangen werd in Netflix’ The Witcher. Liam Hemsworth wordt zijn vervanger in seizoen 4. Nu blijkt dat Hemsworth al in 2018 overwogen werd.
Het nieuws dat Henry Cavill stopt als Geralt of Rivia en vervangen wordt door Liam Hemsworth schiet bij veel fans in het verkeerde keelgat. Veel kijkers kunnen erg genieten van Cavills versie van Geralt. Het had alleen weinig gescheeld of Hemsworth was altijd tijd al de hoofdrolspeler van The Witcher geweest.
Volgens Redanian Intelligence, een site die zich uitsluitend bezighoudt met de Netflix serie van The Witcher, stond Liam Hemsworth hoog op de lijst om de rol van Geralt te krijgen. Het is onbekend of hij tweede keus was na Henry Cavill, maar hij stond hoog op de lijst van kandidaten. De zoektocht naar een vervanger van Cavill was dan ook vrij makkelijk.
Afgelopen zomer zou de zoektocht naar een nieuwe Geralt zijn begonnen. Maar in plaats van een heel nieuw auditieproces op te zetten, gingen de producers terug naar de auditietapes uit 2018. Al snel zou Hemsworth er opnieuw als favoriet zijn uitgerold en dit keer kreeg hij de rol wel.

Fans niet blij met Liam Hemsworth in The Witcher

Ongeacht of Hemsworth een goede Geralt is, zijn fans niet te spreken over de verandering. Er loopt zelfs een petitie om niet Henry Cavill, maar de schrijvers (die naar verluidt een hekel hebben aan The Witcher) te vervangen. Naar alle waarschijnlijkheid maakt deze petitie geen schijn van kans.