Duizenden The Witcher-fans willen Henry Cavill houden als Geralt

News
woensdag, 02 november 2022 om 15:45
the witcher netflixf1623661902
Afgelopen weekend kwam het opvallende nieuws naar buiten dat Henry Cavill na het derde seizoen van The Witcher stopt met de serie. Vanaf seizoen vier neemt Liam Hemsworth de rol van Geralt of Rivia over. Dit nieuws leidde tot gemengde reacties. Sommige fans zijn zó teleurgesteld dat ze zelfs een petitie zijn gestart.
Er gaan veel geruchten rond over waarom Henry Cavill de rol van Geralt naast zich neerlegt. Zo werd een aantal dagen eerder bekend dat Cavill weer Superman gaat spelen. Ook zou hij al eerder hebben willen stoppen met de Netflix-serie: bij seizoen twee had hij al zijn twijfels, omdat hij als fan van de originele boeken het niet eens was hoe er met het bronmateriaal werd omgegaan. De schrijvers van de serie zouden de boeken en games haten.

Fans starten petitie om Henry Cavill te houden

Dat tweede gerucht is ook wat geleid heeft tot een petitie die oproept om Cavill in dienst te houden en in plaats daarvan de schrijvers te vervangen. ‘’De reden waarom The Witcher zo’n populaire serie is, is vanwege de liefde die de fans hebben voor de boeken en games, die gehaat en bespot worden door de schrijvers en showrunner,’’ aldus de petitie. Cavill wilde volgens de petitie trouw blijven aan de wereld van Andrzej Sapkowski, de schrijver van de boeken, en zou daarom door Netflix vervangen zijn.
Op het moment van schrijven is de petitie al meer dan 17.000 keer ondertekend. Netflix heeft nog niet op de petitie gereageerd. Ondertussen heeft Liam Hemsworth er zin in om de rol van Geralt op zich te nemen. In een Instagram-post laat hij weten geïnspireerd te zijn door Cavill en enthousiast is om de wereld van The Witcher binnen te stappen.

Populair Nieuws