'Henry Cavill krijgt bizar salaris voor The Witcher seizoen 3'

News
vrijdag, 12 november 2021 om 11:00
the witcher netflixf1623661902
Hoewel we nog even moeten wachten op de release van The Witcher seizoen 2, maakt Netflix en de cast zich alweer klaar voor seizoen 3. Naar verluidt zal hoofdrolspeler Henry Cavill een bizar salaris krijgen voor de nieuwe reeks.
Netflix heeft duidelijk vertrouwen in The Witcher serie. Nog voordat het tweede seizoen op de streamingdienst is verschenen is seizoen 3 namelijk al bevestigd door het bedrijf. De belangrijkste persoon om aan boord te houden is natuurlijk Henry Cavill, die protagonist Geralt of Rivia speelt. Het gebeurt namelijk wel eens dat een acteur wordt vervangen, maar bij de hoofdrolspeler komt dat zelden voor.
Netflix lijkt er dan ook alles aan te doen om Henry Cavill aan boord te houden. Volgens bronnen van The Hollywood Reporter heeft de acteur net een nieuwe deal gesloten met de streamingdienst, waarbij zijn salaris stijgt naar één miljoen dollar per aflevering. Dat is een groot verschil met de cijfers die waren gelekt over eerdere seizoenen van The Witcher. Voor seizoen 1 en 2 zou Cavill naar verluidt namelijk ‘slechts’ 400.000 dollar per aflevering krijgen.

The Witcher seizoen 2 komt er bijna aan

We moeten nog even geduld voordat we de gespierde acteur en zijn collega’s in actie kunnen zien. Op 17 december zal het tweede seizoen namelijk op Netflix verschijnen. In de nieuwe afleveringen kunnen we veel actie verwachten, als we de nieuwste trailer mogen geloven.
Niet lang daarna zullen de acteurs en crewleden weer aan de slag kunnen gaan. Naar verluidt beginnen de opnames voor The Witcher seizoen 3 namelijk begin 2022. Hopelijk hoeven we deze keer dus niet twee jaar lang te wachten op het nieuwe seizoen.