Viaplay storing trapt het Formule 1 seizoen vervelend af

News
zondag, 20 maart 2022 om 16:05
xgn google image
Viaplay neemt vanaf dit jaar Formule 1 over van Ziggo. De eerste race is afgetrapt, maar niet voor elke Max Verstappen fan is het feest. Viaplay lijkt namelijk met een storing te kampen.
Niet iedereen die de Formule 1 van Bahrein wil volgen zit momenteel lekker op zijn stoel. Er lijkt namelijk een storing te zijn bij Viaplay volgens allestoringen.nl. Voor een eerste race is dat niet de allerfijnste aftrap voor de kersverse streamingdienst.
De klachten stromen binnen via website allestoringen.nl. De klachten variëren hierbij van haperende beelden, constant bufferen en de melding dat er al meerdere apparaten in gebruik zijn. Ook is het momenteel niet mogelijk om de beelden vanuit de app naar een Chromecast te streamen. Dit geeft steevast een foutmelding.
Hoe lang de mogelijke storing duurt en waar het precies aan ligt is onbekend. Viaplay heeft zelf geen melding gemaakt van een storing.

Viaplay al eerder onder vuur vanwege Formule 1

Viaplay maakte eerder al een niet al te beste indruk wat betreft Formule 1. Zo was de beeldkwaliteit niet denderend, wat nu opgelost is. Ook waren fans niet al te blij met de eerste uitzendingen rondom Formule 1 als het aankomt op commentaar. Dat kon stukken beter volgens de reacties.

Populair Nieuws