Rockstar dropt GTA 6 trailer eerder dan verwacht

News
dinsdag, 05 december 2023 om 9:00
gta 6 trailer luciaf1701763197
Wie met spanning afwachtte tot vanmiddag 15.00 uur kan daarmee ophouden. De eerste GTA 6 trailer is namelijk eerder uitgegeven door Rockstar dan verwacht. Hij is nu al in zijn geheel te zien.
Menig GTA-fan keek erg uit naar vanmiddag, aangezien Rockstar op dat moment de eerste trailer voor Grand Theft Auto VI zou tonen. Maar een leaker heeft zowel roet in het eten gegooid, als het wachten iets verlicht. De hele trailer is namelijk vannacht uitgelekt.
Menig uitgever zou zo'n lek negeren en de trailer gewoon uitbrengen volgens plan. Maar Rockstar besloot om de trailer dan maar vervroegd uit te brengen, zodat hij in de beste kwaliteit is te zien. Je kunt de eerste GTA 6 trailer hieronder bekijken.

GTA 6 trailer onthult releaseperiode

De trailer bevestigt een aantal dingen die al langer de ronde deden over GTA 6. Zo zijn er twee protagonisten, waaronder een vrouwelijke. Verder is duidelijk te zien dat de game zich afspeelt in Vice City, of liever gezegd, de staat Leonida, waarin je onder andere Vice City kunt verkennen. De map van de game is veel groter dan alleen de stad.
De trailer laat ook weten dat de game in 2025 verschijnt. Voorlopig is dat alleen bevestigd voor PS5 en Xbox Series X|S, dus het kan zijn dat PC-spelers, net als met GTA 5, langer moeten wachten. Het is niet duidelijk wanneer in 2025 de game verschijnt, maar gelet op het fiscale jaar waarin uitgever Take-Two ineens een enorme omzet verwacht, zou het vrij vroeg in 2025 kunnen zijn.

Populair Nieuws