GTA 6-fans zien hint voor aankondiging in de maan

News
dinsdag, 03 oktober 2023 om 13:30
gta artworkf1675766953
Fans van GTA kijken al een lange tijd uit naar de officiële aankondiging van GTA 6. Het is nu zelfs zo erg geworden dat fans hints zien in de maan.
Hoewel Rockstar al eerder heeft bevestigd te werken aan ‘een nieuw deel in de Grand Theft Auto-franchise’, is er nog geen officiële aankondiging van GTA 6. Daardoor weten we niet in welke stad de game zich afspeelt, wanneer de game moet uitkomen en andere belangrijke details.
Sommige fans denken alleen dat Rockstar snel komt met de officiële aankondiging van GTA 6 en zelfs misschien vandaag al. En dat komt allemaal door een promotionele screenshot die is gedeeld voor het Moon Festival in GTA Online.
Op de screenshot staan namelijk twee personages voor het Vinewood-bord, maar door de hoek zijn alleen de letters V en I te zien - het Romeinse getal voor zes. Dat zou dus wijzen op verstopte hints voor GTA 6 of zelfs een bevestiging dat de aankondiging er snel aankomt.

Theorieën gebaseerd op de maan

Maar daar houdt het speurwerk van de fans niet op. Op de screenshot is namelijk ook een maan te zien, die volgens een fan 85 procent van een Waning Gibbous is. Die maan zouden we zien op 3 oktober, wat dus mogelijk hint op een aankondiging van Rockstar.
Een andere gebruiker breidt die theorie nog eens verder uit. Rockstar zou namelijk haar nieuwe games altijd aankondigen op een dinsdag en laat 3 oktober nu net vallen op een dinsdag.

Populair Nieuws