The Last of Us ster heeft advies voor haters: “wen er maar aan”

News
dinsdag, 14 februari 2023 om 18:00
the last of us bella ramseyf1673953745
The Last of Us is een enorm succes voor HBO, maar de franchise krijgt ook zeker kritiek te verduren. Aflevering 3 werd bijvoorbeeld slachtoffer van review bombing door de relatie van homostel Bill en Frank en veel spelers van The Last of Us Part 2 struikelden ook over de diversiteit. Actrice Bella Ramsey heeft weinig medelijden met deze mensen.
Er waren veel mensen die zich niet helemaal konden vinden in het verhaal van The Last of Us Part 2. Daar waren legitieme redenen voor, maar er waren ook spelers die al snel haters werden omdat ze er niets van moesten weten dat de game homoseksuele relaties en een transgender personage bevatte. Die diversiteit zal ongetwijfeld weer te zien zijn in seizoen 2 van The Last of Us, dat naar alle waarschijnlijkheid het verhaal van de tweede game vertelt.
Dat betekent waarschijnlijk ook dat seizoen 2 van de serie veel van dezelfde haters krijgt als de game. Maar daar maakt Bella Ramsey (Ellie) zich niet zo druk om: kijkers moeten volgens de actrice maar denken wat ze denken. Tegen GQ zegt Bella Ramsey dat mensen er maar aan moeten wennen dat er diversiteit te zien is op tv:

Bella Ramsey heeft zin in seizoen 2

Overigens is het juist één van de verhalen waar haters over struikelden waar Bella Ramsey het meest zin in heeft als het om seizoen 2 van de serie gaat. In een podcast gaf ze aan dat ze er erg naar uitkijkt om de relatie van Ellie en haar vriendin Dina naar het kleine scherm te brengen. Hoewel ze niet bekend is met de rest van de game, heeft ze daarover online al filmpjes gezien.

Populair Nieuws