HBO gaat deze The Last of Us spin-off niet maken

News
donderdag, 18 januari 2024 om 11:00
the last of us nick offermanf1675168191
The Last of Us heeft goede zaken gedaan voor HBO. Je zou dan ook denken dat er kansen liggen voor spin-offs. Een acteur uit de serie heeft al gesuggereerd dat er één gepitcht was, maar het lijkt er niet op dat hij gemaakt wordt.
De HBO-serie van The Last of Us maakte indruk bij zowel bestaande fans als nieuwe kijkers. Aflevering 3 maakte bijzonder veel indruk met het verhaal van Bill en Frank, dat flink was uitgebreid ten opzichte van de game. De acteerprestaties van Nick Offerman en Murray Bartlett werden ook veel geprezen.
Offerman suggereerde onlangs dan ook dat een spin-off over het koppel goed mogelijk was. Hij beweerde zelfs dat er al een pitch lag bij HBO. Maar The Last of Us-showrunner Craig Mazin ontkent nu dat dat het geval is.
Mazin is heel trots op de aflevering met Bill en Frank, die hij zelf ook schreef, vertelt hij aan Deadline tijdens een afterparty van de Emmy’s. Maar de showrunner zegt er meteen bij dat er “niet meer Bill en Frank komt”. Wat Offermans opmerkingen over een pitch betreft, zegt Mazin dat dat een grap was.

Cast The Last of Us seizoen 2 bekendgemaakt

Intussen wordt er wel gewerkt aan het tweede seizoen van The Last of Us. Dat zal het verhaal van The Last of Us Part 2 vertellen en dus kunnen we een aantal nieuwe castleden verwelkomen. Zo is Kaitlyn Dever gecast als Abby en zijn er ook acteurs gevonden voor Dina en Jesse.