Update - The Last of Us Part 2 documentaire heeft releasedatum

News
vrijdag, 26 januari 2024 om 13:00
the last of us part ii remasteredf1700468738
Grote fans van The Last of Us zijn misschien bekend met Grounded, een making-of documentaire over de eerste game. Een vergelijkbare film was in de maak voor The Last of Us Part 2, maar is nooit uitgekomen. Nu heeft Naughty Dog toch een release aangekondigd voor Grounded 2: Making The Last of Us Part 2.

Update - Grounded 2 heeft releasedatum gekregen

De making-of documentaire van The Last of Us Part 2 heeft nu een releasedatum. De documentaire verschijnt op 2 februari. Vanaf 18.00 Nederlandse tijd is hij op YouTube te zien. Je kunt hem ook kijken via The Last of Us Part 2 Remastered. De video wordt toegevoegd met een update die ook nieuwe skins toevoegt voor Ellie en Abby.
Oorspronkelijk bericht:
Binnenkort verschijnt The Last of Us Part 2 Remastered. In deze game kunnen spelers niet alleen een opgepoetste versie van The Last of Us Part 2 verwachten, maar ook wat verwijderde content. Wie nog meer wil weten over de making-of van de game, kan nu ook uitkijken naar een documentaire.
Naughty Dog heeft namelijk Grounded 2: Making The Last of Us Part 2 aangekondigd. Het filmen voor deze documentaire begon al in 2016, maar door de pandemie is het project op de plank gelegd. Nu is er toch een film gemaakt met de beelden die toen geschoten zijn.
Grounded 2 lijkt vrij diep in te gaan op de ontwikkeling van de game en ook de moeilijke aspecten daarvan te belichten. In de trailer worden bijvoorbeeld zorgen uitgesproken of de game ooit af komt en wordt gesproken over de leaks die voor de release naar buiten kwamen. Ook het vele overwerk dat van ontwikkelaars gevraagd werd komt aan bod.

Wanneer is de release van de The Last of Us Part 2 making-of documentaire?

Het is momenteel nog niet helemaal duidelijk wanneer Grounded 2 precies uitkomt, maar het zal niet al te lang duren. Net als de documentaire over de eerste game komt hij op YouTube te staan. Je kunt Grounded 2 dus helemaal gratis kijken.
Dit bericht is bijgewerkt op 26 januari 2023.

Populair Nieuws

Laatste Reacties