The Last of Us-acteur: "Prequel is gepitcht"

News
maandag, 08 januari 2024 om 10:00
the last of us nick offermanf1675168191
Ongeveer een jaar geleden begon de HBO-versie van The Last of Us, die warm werd ontvangen. Inmiddels wordt er gewerkt aan een tweede seizoen. Een acteur uit de serie laat nu ook vallen dat er een pitch is gedaan voor een prequel-serie.
De rol van Bill in The Last of Us werd in de serie flink uitgebreid en de aflevering waar hij in zit wordt door veel kijkers gezien als één van de beste van het eerste seizoen. Nick Offerman mocht onlangs dan ook een Emmy mee naar huis nemen voor de rol van Bill. Na afloop heeft hij aan Deadline iets interessants laten weten over zijn toekomst in de serie.
Op de vraag of hij in het tweede seizoen misschien terugkomt in een flashback heeft Offerman geen antwoord. Maar dat zou wel zijn voorgesteld, sterker nog: er zou een hele miniserie rondom Bill en Frank gepitcht zijn. Er zijn volgens Offerman genoeg ideeën, maar wat ervan terechtkomt hangt af van wat showrunners Craig Mazin en Neil Druckmann van plan zijn.

Veel Emmy’s voor The Last of Us

Overigens is Offermans Emmy voor zijn gastrol niet de enige prijs die The Last of Us in de wacht heeft gesleept. Storm Reid won een prijs voor haar rol als Riley. Daarnaast zijn er nog zes andere Emmy’s gewonnen voor onder andere prosthetische make-up en visuele effecten.
Het tweede seizoen van de serie laat nog even op zich wachten. Dat moet namelijk in 2025 verschijnen. Dat zal wat later zijn dan veel fans hadden gehoopt, maar de stakingen van schrijvers en acteurs hebben de productiestart van seizoen 2 aardig uitgesteld.