‘Hayden Christensen keert terug voor Ahsoka-serie’

News
maandag, 25 oktober 2021 om 9:00
the mandalorian ahsokaf1628766006
Eén van de vele aankomende Star Wars-series is Ahsoka. Op het moment is er nog weinig bekend over de serie, maar The Hollywood Reporter heeft een interessante ontdekking gedaan. Hayden Christensen zou namelijk terugkeren als Anakin Skywalker.
Wie bekend is met Ahsoka Tano weet ongetwijfeld dat zij tijdens de Clone Wars als Jedi trainde onder Anakin Skywalker. Hij is dan ook een belangrijke figuur in Ahsoka’s verhaal en als we bronnen van The Hollywood Reporter mogen geloven zal dat ook in de Ahsoka-serie het geval zijn. Bovendien zou Anakin weer gespeeld worden door Hayden Christensen, die de rol ook in Attack of the Clones en Revenge of the Sith op zich nam.
Ahsoka speelt zich af in hetzelfde tijdvak als The Mandalorian. Op dat punt in de tijdlijn is Darth Vader al jaren dood, dus mogelijk verschijnt Christensen’s Anakin vooral in flashbacks. Een verschijning als Force Ghost ligt natuurlijk ook op tafel.

Anakin Skywalker ook terug voor Obi-Wan Kenobi serie

Disney en Lucasfilm houden de lippen op elkaar over Anakin’s mogelijke rol in Ahsoka, maar geheimhouding van castleden is in het verleden niet altijd makkelijk geweest. Vrijwel alle geruchten over de cast van The Mandalorian bleken bijvoorbeeld te kloppen. Daarnaast is al bevestigd dat Hayden Christensen te zien zal zijn in de Obi-Wan Kenobi-serie, dus zijn terugkeer naar het Star Wars-universum was al een feit.
Wanneer de Ahsoka serie uitkomt is nog even een raadsel, maar productie zou vroeg in 2022 beginnen. Als Hayden Christensen inderdaad terugkeert zal hij te zien zijn tegenover Rosario Dawson als Ahsoka. Daarnaast zou de serie op zoek zijn naar een actrice voor de rol van Sabine Wren, een jonge Mandalorian uit de serie Star Wars Rebels.