Star Wars Ahsoka zoekt naar Sabine Wren

News
donderdag, 12 augustus 2021 om 14:30
the mandalorian ahsokaf1628766006
Disney is actief op zoek naar nog een live-action versie van een bekend personage. Het betreft Sabine Wren, één van de helden uit Star Wars Rebels die gecast moet worden. Het personage zou schouder aan schouder met Ahsoka in de nieuwe Star Wars Ahsoka serie moeten staan.
Zo meldt The Hollywood Reporter. De website schrijft: "Lucasfilm zoekt een actrice die tegenover Rosario Dawson te zien kan zijn als de Mandalorian-krijgster Sabine Wren". Daarmee lijkt ook direct een indicatie te worden gegeven over het verhaal van de serie
Let op, onderstaande tekst bevat spoilers voor Star Wars Rebels.
Het einde van Star Wars Rebels maakt namelijk duidelijk dat Ahsoka en Sabine op zoek gaan Ezra Bridger. De jonge Jedi uit Star Wars Rebels raakt aan het einde van de serie namelijk vermist in een poging om de kwade Empire te stoppen. Waar het personage is weet niemand, maar Ahsoka en Sabine besluiten om een zoektocht te beginnen.
In The Mandalorian seizoen 2 wordt hier al naar gehint door Ahsoka. Toen het personage na het tweede seizoen haar eigen serie kreeg was dit voor velen al een teken dat de serie deze verhaallijn verder door zou trekken en nu Sabine Wren gecast gaat worden, lijkt dit vrijwel zeker te zijn.

Star Wars Ahsoka serie nog zonder releasedatum

Wat alleen nog niet zeker is, is wanneer Star Wars Ahsoka op Disney+ verschijnt. De serie heeft namelijk nog geen releasedatum gekregen. Vermoedelijk zal de serie op z'n vroegst in 2022 verschijnen, maar dat is uiteraard nog speculatie. Wel staat eerst voor dit jaar nog The Book of Boba Fett op de planning. Die serie moet eind 2021 verschijnen.

Populair Nieuws