Harry Potter reünie poster onthuld

News
donderdag, 16 december 2021 om 12:30
harry potterf1672392942
De eerste poster voor de Harry Potter reünie is gedeeld. Op de poster zie je een aantal bekende gezichten in Hogwarts.
De reünie van Harry Potter komt steeds dichterbij. HBO heeft de eerste poster onthuld van Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts. Dit zal plaatsvinden op 1 januari 2022.
Op de poster zie je onder andere Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint, die iedereen kan kennen als Harry, Hermoine en Ron. Verder staan er ook een aantal andere bekende gezichten op de poster waaronder Tom Felton (Draco), Evanna Lynch (Luna) en Bonnie Wright (Ginny). Op de poster staan ze allemaal in de Great Hall van de bekende Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry.
Afgelopen week werden ook al de eerste beelden vrijgegeven van de reünie. Zo is de eerste trailer onthuld, waarin verschillende mensen een uitnodiging kregen om naar Hogwarts te gaan. Daarnaast zijn er ook foto’s gedeeld van Radcliffe, Grint en Watson op de set.

De HBO-reünie is mogelijk niet de laatste keer dat de drie acteurs elkaar zien. Chris Columbus, de regisseur, wil namelijk Radcliffe, Grint en Watson samenbrengen voor de verfilming van Harry Potter and The Cursed Child. Dit is een theatervoorstelling over de kinderen van Harry, Ron en Hermione.

Eerste beelden Fantastic Beasts 3

Daarnaast is afgelopen week de eerste trailer gedeeld voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. De film speelt zich af voor de gebeurtenissen uit de Harry Potter-reeks en zal deze film Dumbledore volgen. De tovenaar moet het opnemen tegen de duistere tovenaar Gellert Grindelwald. De film moet in april 2022 te zien zijn in de bioscoop.