Videoland abonnement wordt duurder

News
donderdag, 16 december 2021 om 12:00
videolandf1665554834
Vanaf 18 januari 2022 zal een Videoland abonnement wat duurder zijn. De streamingdienst verhoogt het abonnement namelijk met één euro per maand. Houd hier dus zeker rekening mee wanneer je een doorlopend abonnement hebt. Videoland heeft ook een pagina gemaakt over de prijsstijging.
Bestaande abonnees kunnen binnenkort een e-mail van Videoland verwachten met informatie over de aankomende prijsstijging. Nieuwe abonnees die recent een abonnement hebben afgesloten zouden al geïnformeerd moeten zijn over de prijsverhoging die op 18 januari in zal gaan.

Waarom verhoogt Videoland de prijs?

Om te kunnen concurreren met streamingdiensten zoals bijvoorbeeld Netflix en Disney+, is het belangrijk om met eigen series en film te komen die Videoland kan aanbieden op het platform. Dezelfde reden gebruikt Netflix bijvoorbeeld ook om een abonnement duurder te maken.
Eerder zou RTL Group, de eigenaar van Videoland hebben bekendgemaakt dat de streamingdienst meer dan een miljoen abonnees heeft. Als al deze abonnees een euro extra betalen iedere maand kan Videoland daar zeker wel wat mee.
Mocht je de extra kosten niet willen betalen is er wel een optie. Eén abonnement zal namelijk niet duurder worden en dat is het Videoland Basis abonnement van 4,99 euro. Het enige nadeel dat je hierbij hebt is dat er reclames te zien zijn.

Populair Nieuws

Laatste Reacties