‘Harry Potter Quidditch Champions gameplay gelekt’

News
maandag, 22 mei 2023 om 17:00
harry potter quidditch championsf1681804511
Veel Harry Potter fans konden eerder dit jaar erg genieten van Hogwarts Legacy, maar helaas was Zwerkbal, ook bekend als Quidditch geen onderdeel van de game. Daar moet Harry Potter Quidditch Champions een alternatief voor bieden. Het lijkt erop dat er beelden van de game zijn gelekt.
Hoewel er een Zwerkbalvormig gat zat in Hogwarts Legacy, lijkt dat relatief snel opgevuld te gaan worden. Er is namelijk een Zwerkbalgame op komst waarvoor nu al playtests worden gehouden. Beelden van zo’n playtest zijn onlangs gedeeld op Reddit.
De beelden zijn momenteel niet meer te zien, omdat ze offline zijn gehaald door het juridische team van Reddit. Er zijn dan ook vermoedens dat de beelden op verzoek van Warner Bros. verwijderd zijn, wat het goed mogelijk maakt dat ze echt waren. De reacties van wie ze gezien heeft voor ze verwijderd werden zijn nog wel zichtbaar.
De meningen over de beelden lijken enigszins verdeeld. De één spreekt van een game die er fantastisch uitziet, de ander vermoedt dat de game even populair is en daarna snel vergeten wordt. Waar men het over eens lijkt te zijn is dat de beelden doen denken aan Rocket League.

Wanneer is de release van Harry Potter Quidditch Champions?

Het is momenteel nog niet bekend wanneer Quidditch Champions verschijnt en dus voor iedereen speelbaar zal zijn. De game verschijnt voor PC en consoles. Welke consoles dat zijn is ook nog niet bekend: Hogwarts Legacy is voor het einde van het jaar als het goed is op alle consoles van de huidige en vorige generatie beschikbaar, mogelijk is dat ook het doel voor Quidditch Champions.