Drie nieuwe Harry Potter LEGO sets onthuld

News
maandag, 08 mei 2023 om 14:30
De Harry Potter-franchise leeft de laatste tijd weer helemaal op. Hogwarts Legacy is een ongekend succes en er zijn plannen aangekondigd om een serie te maken van de boeken. Wie weer helemaal in de stemming is kan binnenkort genieten van nieuwe LEGO-sets.
Fans van Harry Potter kunnen binnenkort weer nieuwe LEGO-sets aan hun collectie toevoegen. Er verschijnt namelijk een drietal Brickheadz-sets, elk met een tweetal personages. Zwerkbal is een thema met twee van de drie sets.
Verdeeld over twee sets kun je namelijk Brickheadz-figuren van Harry Potter, Cho Chang, Draco Malfidus en Carlo Kannewasser in Zwerkbal-uniform. In de derde set vindt je twee leden van de Orde van de Feniks, namelijk Romeo Wolkenveldt en Nymphadora Tops. Alles bij elkaar is het een mooie selectie van figuurtjes.
Alle drie deze sets verschijnen op 1 juni en kosten 19,99 euro per stuk. Je hoeft dus niet al te lang meer te wachten als je ze graag wil bouwen. Helaas kun je ze nog niet in de pre-order zetten.

Wanneer komt de nieuwe Harry Potter serie?

Wat betreft de nieuwe Harry Potter-serie die eraan komt is er nog weinig bekend, behalve dat hij per seizoen een boek behandelt. Het kan nog wel even duren voordat de serie verschijnt. In de tussentijd kunnen fans die graag Hogwarts Legacy willen spelen maar geen moderne console hebben, nu gelukkig ook terecht op PS4 en Xbox One.

Populair Nieuws

Laatste Reacties