WhatsApp krijgt er op Android een toffe functie bij

News
donderdag, 08 juni 2023 om 10:30
whatsapp g9a44530e4 1920f1650390269
WhatsApp-gebruikers op Android kunnen zich opmaken voor een nieuwe toevoeging aan de populaire chatapp. Het bedrijf achter de app komt binnenkort namelijk met een nieuwe functie die emoji-gebruikers het leven wat makkelijker maakt. De plek waar je de grappige smileys kunt vinden, wordt op een handigere plek gezet.
WABetaInfo meldt dat de nieuwe beta van WhatsApp op Android een aanpassing heeft doorgevoerd die het ontwerp van het toetsenbord veranderd. Specifiek betreft het de manier waarop je naar emoji's, gifs en stickers navigeert.
Het wisselen tussen deze drie opties is nu namelijk nog wat omslachtig, maar wordt binnenkort aangepast. Zo komt er een pilvormig eilandje met drie vakken waar je tussen kunt wisselen. Wanneer de nieuwe functie officieel naar WhatsApp komt voor Android-gebruikers is nog niet bekend.
Vervolgens is er nog een tof extraatje voor emoji-gebruikers. Het wordt namelijk overzichtelijker om de emoji's te kiezen via een lijst, waardoor je gemakkelijk kunt vegen over je scherm tot je je gewenste emoji hebt gevonden.
2021 08 24 whatsapp 4f1629550655

Functie alleen nog voor WhatsApp op Android

Wie WhatsApp gebruikt op iOS heeft voorlopig nog even pech. De functie lijkt momenteel namelijk alleen naar Android te komen, dus moeten Apple-gebruikers nog even geduld hebben.