Hogwarts Legacy nu al bijzonder veel verkocht

News
maandag, 09 januari 2023 om 16:00
hogwarts legacyf1609859698
Het zal geen verrassing dat een Harry Potter-game populair is. Maar het is maar weer eens gebleken hoeveel men uitkijkt naar Hogwarts Legacy. De game gaat ruim voor release al bijzonder veel over de toonbank.
Hogwarts Legacy verschijnt over iets meer dan een maand. Je verwacht misschien dat de verkoopcijfers tegen die tijd flink zijn, maar op Steam doe de game het nu al bijzonder goed. In de afgelopen week was het één van de best verkochte dingen via de store, zo meldt Benji-Sales op Twitter.
De game haalde nog net die de top 3: die bestond uit de Steam Deck, Elden Ring en Call of Duty Modern Warfare 2. Maar direct daarna stond Hogwarts Legacy op nummer vier. Het is bovendien de enige pre-order in de top 10.
Het gebeurt wel eens dat een pre-order in de top 10 van best verkochte titels op Steam belandt. Maar meestal is dat dan een stuk dichter bij de release. Maar Hogwarts Legacy komt pas over meer dan een maand uit, dus het lijkt erop dat de game behoorlijk kan gaan domineren naarmate de release dichterbij komt.

Wanneer is de release van Hogwarts Legacy?

Wie vol verwachting wacht op de kans om naar Zweinstein te gaan, hoeft niet lang meer geduld te hebben. Hogwarts Legacy verschijnt op 10 februari, in eerste instantie voor PS5, Xbox Series X en PC. Versies voor de vorige console-generatie en de Switch volgen later.

Populair Nieuws