Release Drive to Survive seizoen 5 met Verstappen onthuld

News
donderdag, 12 januari 2023 om 17:30
si202204240408 newsf1651832790
Formule 1-fans kunnen niet alleen uitkijken naar het nieuwe raceseizoen, maar ook naar Drive to Survive seizoen 5. Netflix heeft namelijk de releasedatum onthuld en meteen een trailer uitgebracht. En daarin is ook de 'terugkeer' van Max Verstappen te zien.
De laatste jaren is de Formule 1 enorm populair geworden. Dat hebben we deels te danken aan de opkomst van Max Verstappen, maar nog veel meer de verschijning van Drive to Survive. De Netflix-serie heeft wereldwijd een enorme schare aan nieuwe fans aangeboord, die op een spectaculaire manier met de sport in aanraking komen.
Fans van Drive to Survive kunnen nu ook uitkijken naar een nieuw seizoen, die binnenkort van start gaat. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat Drive to Survive op 24 februari zal verschijnen op de streamingdienst. Daarnaast is er ook meteen een trailer gedropt voor het nieuwe seizoen.
Check hieronder de Drive to Survive seizoen 5 trailer:

Drive to Survive mét Max Verstappen

Het zal kijkers van Drive to Survive waarschijnlijk opgevallen zijn dat er één grote afwezige was in de laatste twee seizoen van de serie. Max Verstappen heeft in 2021 namelijk besloten om niet meer mee te werken aan Drive to Survive. Hij vond namelijk dat de serie niet accuraat de coureurs en de ware gebeurtenissen laat zien en teveel knip- en plakwerk vertoont.
Dit seizoen is de regerend wereldkampioen alleen weer terug in de serie. Stefano Domenicali, de CEO van de Formule 1, heeft de producenten van de show en Verstappen om tafel gezet, om ervoor te zorgen dat de Nederlander toch weer te zien is in Drive to Survive. Dat is gelukt, want Verstappen is voor het nieuwe seizoen weer terug!

Populair Nieuws