Na Ferry Doedens schandaal brengt Videoland een OnlyFans docu

News
dinsdag, 26 januari 2021 om 12:00
videolandf1665554834
Het afgelopen jaar hebben mensen wereldwijd natuurlijk een stuk meer thuisgezeten. Velen raakten hierdoor ook inkomsten kwijt en gingen op zoek naar een andere bron van inkomsten. OnlyFans werd een erg populaire manier. Mensen plaatsen hierop intieme foto’s en video’s, waar anderen voor betalen. Na het recentelijke schandaal rondom Ferry Doedens heeft Videoland een documentaire gepland staan waarin deze geheimzinnige wereld van binnenuit laten zien wordt.
OnlyFans werd in het afgelopen jaar een hele bekende term op het internet. Steeds meer mensen gebruiken dit platform om geld te verdienen en de naam wordt wereldwijd steeds bekender. Het is voor velen alleen nog onduidelijk wat er precies speelt in deze wereld en daarom heeft Videoland besloten hier een documentaire over te maken. Natuurlijk was er recentelijk veel ophef rondom Ferry Doedens, wat voor Videoland ongetwijfeld een aanleiding geweest is.

Waar gaat het over

De documentaire die ‘De Geheime Wereld van OnlyFans’ zal gaan heten gaat Videoland ons laten zien hoe dit nou precies werkt. Er zijn ongelofelijk veel mensen die ervoor kiezen om een eigen OnlyFans te starten en hun lichaam voor een bepaalde prijs online te zetten, maar hier wordt natuurlijk ook voor gekozen omdat er een grote doelgroep te vinden is die hiervoor wil betalen. Videoland duikt hier wat dieper in en geeft ons een betere blik op wie deze mensen zijn en waarom zij dit doen.

Wat zullen we zien?

Heel veel weten wij nog niet over De Geheime Wereld van OnlyFans. Er is nog niet duidelijk wie er gevolgd zal worden en wie we allemaal te zien zullen krijgen in de documentaire. Wel is het een onderwerp dat momenteel ontzettend actueel is en als je hier meer over te weten wil komen is dit een erg goede manier.

Populair Nieuws