Twitch-streamer berekent moeite voor het beste team in FUT 21

  Als je Ultimate Team speelt in FIFA 21, dan wil je natuurlijk het beste team hebben. Twitch-streamer ScudzTV heeft berekend hoeveel moeite het zou kosten om dat beste team te krijgen in FUT 21 en de resultaten zijn niet best.

  Dat FUT 21 een grind is, is voor weinig fanatieke spelers een verrassing, maar dat het zo erg is als Twitch-streamer ScudzTV nu laat zien komt toch wel hard binnen. Om het beste team in FUT 21 te krijgen zal je volgens de Twitch-streamer namelijk onmenselijke hoeveelheden tijd of een onredelijke hoeveelheid geld in FIFA 21 moeten stoppen. Dat is voor veel spelers geen prettig vooruitzicht.

  Het beste team in FUT 21 is voor iedereen natuurlijk anders, maar goedkoop zal het nooit echt zijn. Daarom heeft ScudzTV gekozen voor een team van 100 miljoen FUT-munten om zijn berekeningen te onderbouwen. Volgens zijn berekeningen zou je als je 1500 munten per wedstrijd verdient, hier zijn wekelijkse beloningen in meegerekend, 916 dagen non-stop FIFA 21 moeten spelen. Aangezien de game maar min of meer een jaar meegaat, is dit qua tijd dus best wel een bizarre investering.

  Moeite voor het beste team in FUT 21

  Nou zijn er veel meer manieren om munten te verdienen in FUT 21, maar volgens de Twitch-streamer maakt het niet heel veel uit. De meest realistische manier om het beste team in FUT 21 te bemachtigen lijkt door het verhandelen van spelers op de markt, maar hier zitten ook wat haken en ogen aan. De spelersmarkt is namelijk niet altijd even stabiel en er zijn aardig wat voorbeelden van fanatieke handelaren die pittige bans hebben gekregen voor het verhandelen van spelers.

  Volgens ScudzTV is de claim van EA Sports, dat iedere speler in FIFA 21 Ultimate Team haalbaar is, complete onzin. De Twitch-streamer ging natuurlijk op onderzoek uit nadat EA Sports bij een schandaal betrokken raakte waarbij zeldzame spelers onder de tafel verkocht werden voor gigantische bedragen. In ieder geval willen ze bij EA iets doen tegen racisme, zelfs al zetten ze de nieuwe shirts achter een Squad Building Challenge in plaats van ze gewoon aan spelers te geven.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.