Eerste New World update "Into the Void" is uitgebracht

News
vrijdag, 19 november 2021 om 13:30
20210731 new worldf1627730311
Voor het eerst sinds de release van New World is er een update gekomen voor de game. Er worden verschillende nieuwe dingen toegevoegd, waaronder nieuwe wapens en nieuwe PVP manieren. Dit maakt het bedrijf Amazon bekend in een tweet.
De eerste New World update is uitgebracht en heeft de naam "Into the Void" gekregen. Het is de eerste update sinds de release van de game die nieuwe content aan de game toevoegt.

Wat is er nieuw?

In die nieuwe update zijn er nieuwe vijanden toegevoegd en ook zijn er nieuwe wapens, waaronder de Void Gauntlet, Hiermee kan je de vijanden verslaan.
Ook heeft het bedrijf een aantal quests verbeterd en kan je nu sneller reizen, omdat je sneller over de wegen van de New World's map kan rennen. Dit kan een groot voordeel zijn, want de map van New World is groot, dus reizen neemt wel wat tijd in beslag.
Er zijn niet alleen nieuwe dingen aan de game toegevoegd. Ook is er aantal bugfixes geweest, waaronder dat er minder AI spawnde. Voor de update bleek namelijk dat er veel te veel bots spawnden.
Dat er nu nieuwe content wordt toegevoegd is een goede stap. Na de release van de game waren de developers namelijk vooral bezig met het oplossen van bugs die ervoor zorgden dat goud gedupliceerd kon worden. Het probleem was zo groot dat er zelfs werd besloten om de hele economie van New World uit te zetten.