Halo Infinite krijgt dit jaar nog drie nieuwe multiplayer modi

News
maandag, 06 december 2021 om 15:30
halo infinitef1632209469
Voor het einde van het jaar krijgt Halo Infinite Multiplayer allerlei nieuwe PvP modi. De veranderingen zullen wel pas na de launch van de singleplayer campagne online gaan.
Op Twitter vertelt community director John Junyszek wat er allemaal voor het einde van het jaar toegevoegd zal worden aan Halo Infinite. De nieuwe PvP modi zullen Fiesta, Tactical Slayer (SWAT) en Free-For-All zijn. Volgens Junyszek zullen de veranderingen voor de kerst plaatsvinden. Op Twitter laat Junyszek de visie van 343 Industries op de Events weten:
Ook komt er volgens Junyszek een Social Slayer die meerdere varianten bevat. Deze optie is nu nog in de maak. Deze nieuwe functies zullen pas na de kerstdagen toegepast worden.

Studio werkt aan klachten Halo Infinite

Halo Infinite had een redelijk succesvolle start, maar spelers hadden nog wel een aantal punten van kritiek. Zo was de progressie in de battle pass te langzaam, en de vooruitgang in XP is gelinkt aan het volbrengen van bepaalde opdrachten. Deze twee punten van feedback zijn inmiddels wel aangepast. Wanneer de volgende grote update naar Halo Infinite komt is nog niet bekend, wel is de singeplayer versie van de game bijna uit.
Op 8 december verschijnt namelijk eindelijk de singleplayer campagne van Halo Infinite. De game had eigenlijk al vorig jaar moeten uitkomen, maar werd door Microsoft uitgesteld na veel negatieve feedback op de eerste gameplaybeelden van de game. Dat lijkt goed te hebben uitgepakt. In onze review wordt Halo Infinite namelijk beloond met een mooie 8.5.