Vice President Sony ontslagen nadat hij werd betrapt op pedofilie

News
maandag, 06 december 2021 om 15:00
George Cacioppo, senior vice president bij Sony, is ontslagen nadat hij betrapt is op een pedofiele actie. De man zou met een 15 jarige jongen af willen spreken.
Volgens een YouTube video probeerde de 64-jarige George Cacioppo een 15-jarige jongen te ontmoeten. In de beschrijving van de video, die op het YouTube kanaal staat van People v. Preds, staan links naar gesprekken tussen Cacioppo en een nepaccount van een '15 jarige' jongen. Al zo'n acht jaar werkt Cacioppo bij Sony als vice president, maar moet zijn functie nu opgeven.
In een email naar Cnet vertelt Sony dat zij op de hoogte zijn van de gebeurtenis, en dat de werknemer in kwestie ontslagen zal worden. De jongeman van 15, wat in werkelijkheid een nepaccount is, en Cacioppo ontmoetten elkaar op de app Grindr, waar Cacioppo zich voorstelde met de naam Jeff. Grindr is een date app speciaal voor homo’s, lesbiennes en andere mensen die zichzelf niet identificeren als straight. Volgens de bestanden die onder de video zijn geleverd heeft Cacioppo zijn adres gedeeld met het nepaccount, zodat hij en de 15-jarige seks konden hebben.

Wat gebeurt er nu met Cacioppo?

De reacties onder de video zijn enorm positief voor de acties van de maker. In de video is te zien hoe een cameraman naar het huis van Cacioppo gaat om hem aan te spreken op wat hij van plan was. Wanneer hij Cacioppo aanspreekt als Jeff trekt hij zich terug in zijn huis en doet hij de deur dicht. Nadat de deur dicht gaat schreeuwt de cameraman dat Cacioppo seks wilde hebben met een minderjarige. Na een paar keer geschreeuwd te hebben vertrekt hij weer. Sony heeft de video blijkbaar ook gezien en de man in kwestie is nu dus ontslagen. Of de zaak ook nog een juridisch staartje krijgt is nog niet bekend.