Halo Infinite’s Big Team Battle ontvangt eindelijk een hotfix

News
vrijdag, 04 februari 2022 om 13:00
halo infinitef1632209469
We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is er een hotfix die alle problemen uit de Big Team Battle game modus van Halo Infinite moet verwijderen. Het is nu dan echt tijd om al je vrienden te verzamelen om te vechten in een grootschalig gevecht.
Gisteren is er een flinke lijst met patch notes gekomen voor een hotfix die als het goed is automatisch wordt toegevoegd aan Halo Infinite. Een groot deel van de patch notes gaan over de game modus Big Team Battle, die nu eindelijk zijn naam waar kan maken. Weg zijn de lange laadschermen, vrienden uit hetzelfde fireteam die het spel niet in komen en de grote schaarste aan Scorpion tanks en Wraiths. De problemen uit Big Team Battle zijn verleden tijd.
In de patch notes voor de hotfix is te lezen dat spelers makkelijker en sneller volle potjes BTB moeten vinden, en dat de twee voertuigen die hierboven zijn genoemd vaker beschikbaar worden. Leden van je fireteam krijgen een marker zodat ze duidelijker zichtbaar zijn. Ook zal het minder voorkomen dat je een BTB game ingaat die op het punt staat af te sluiten. Naast de aanpassing aan BTB voert de hotfix ook verandering door aan Oddball en het spel op zich.

Hoe zien de andere veranderingen eruit?

De game heeft ook in bredere zin wat aanpassingen gekregen. Zo is de LAN Multiplayer optie aangepast, zodat wanneer spelers het spel zonder internetconnectie opstarten, ze alsnog verbinding kunnen maken met het internet in het hoofdmenu. Wanneer het spel via Steam is opstart worden nu de correcte borders getoond. Tot slot laat 343 Industries weten dat zij op de hoogte zijn van een paar problemen met de campaign, zoals een oneindig lang laadscherm wanneer je fast travel gebruikt terwijl je dood bent en een lange vertraging tussen wanneer je de campaign in-game koopt en wanneer je hem daadwerkelijk kan spelen.