Halo Infinite Forge en co-op campagne roadmap uitgesteld

News
donderdag, 03 februari 2022 om 15:00
halo infinitef1632209469
343 Industries heeft een communicatiemoment over wat spelers van Halo Infinite in de toekomst kunnen verwachten voor een onbepaalde tijd uitgesteld. De ontwikkelaar had in januari al meer duidelijkheid moeten geven over de co-op campagne en Forge.
Eerder deze week gaf Joseph Staten, head of creative van Halo Infinite, een update over Forge en de co-op campagne. Staten zegt dat hoewel het oorspronkelijke plan was om spelers op de hoogte te brengen van de releasedatum van de features in januari. Maar nu blijkt uit een tweet van Staten dat het ontwikkelingsteam nu wat meer tijd nodig te heeft om alles op orde te krijgen.
Het laatste wat we hebben gehoord over Forge en de co-op campagne is dat 343 Industries de features pas in seizoen twee wilde toevoegen. Aangezien het huidige seizoen ten einde loopt in mei, moeten we dus nog een tijdje wachten op de gewilde modi. Toen Staten dit lanceringsvenster voor de functies benoemde in november 2021, zei hij dat co-op de prioriteit zal zijn en dat Forge mogelijk pas na seizoen drie zou komen.
Volgens Staten’s bericht is het ontwikkelingsteam duidelijk hard aan het werk om een duidelijk releasedatum voor de functies vast te stellen en zullen we mogelijk snel een nieuwe update van 343 Industries verwachten.

Halo Infinite krijg mogelijk nieuwe multiplayer-modus

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat Halo Infinite mogelijk een nieuwe multiplayer-modus zal krijgen voor nieuwkomers. De nieuwe modus zal minder veeleisend of competitief zijn als de bestaande modi. Het ontwikkelen hiervan zal niet in de weg staan van Forge en co-op, want de modus zou naar verluidt worden gemaakt door Certain Affinity, een andere studio die samenwerkt met 343 Industries.