Hackers bedreigen Insomniac met Marvel’s Wolverine leaks

News
dinsdag, 12 december 2023 om 16:30
marvels wolverinef1700557303
Het zou kunnen dat er binnenkort het één en ander naar buiten komt over Marvel’s Wolverine. Helaas zou dat dan niet via officiële kanalen zijn. Hackers beweren namelijk data te hebben gestolen van Insomniac Games.
Naast Spider-Man mag Insomniac ook werken met een andere populaire Marvel-held, namelijk Wolverine. Over die game is nog niet veel bekend, maar hackerscollectief Rhysida beweert nu informatie in handen te hebben. Die zal worden geveild als Insomniac niet binnen 7 dagen reageert, zo meldt CyberDaily.
Op de plek waar de hackers van plan zijn de data te verkopen worden screenshots en concept art van de game getoond als bewijs dat Rhysida Insomniac heeft gehackt. Een deel van de afbeeldingen laat ook Marvel-personages zien waarvan nog niet is bevestigd dat ze in de game voorkomen.
Extra zorgwekkend voor Insomniac is dat de data die geveild wordt ook documenten met gevoelige informatie bevat. Het gaat dan om bijvoorbeeld vertrouwelijke e-mails en documenten. Daar komt bij dat er ook identiteitsbewijzen van medwerkers bij zijn, waaronder Spider-Man-acteur Yuri Lowenthal. Het is niet duidelijk wat Sony of Insomniac van plan is te doen.

Marvel’s Wolverine deelt universum met Spider-Man

Insomniac zelf heeft nog bijna niets losgelaten over Marvel’s Wolverine. Wel is kort na de release van Spider-Man 2 bevestigd dat Wolverine en Spider-Man zich in hetzelfde universum afspelen. Een releasedatum voor de game is niet bekend, maar er gaan geruchten dat de game in 2025 verschijnt.