Disney+ wordt significant duurder en krijgt tweede prijsverhoging binnen no time

News
dinsdag, 12 december 2023 om 17:00
Leden van Disney+ kunnen een mail verwachten waarin aangegeven wordt dat het jaarabonnement met maar liefst 20(!) euro duurder gaat worden. Het abonnement gaat namelijk van 89,90 euro per jaar stijgen naar 109,90 euro.
Interessant om te vermelden is dat het abonnement in 2019 slechts 69,90 euro kostte.
Het jaarabonnement is in de afgelopen jaren dus met 40 euro gestegen. Het aanbod van Disney is de laatste tijd toegekomen en al deze projecten moeten betaald worden. Dat komt dus uit de portemonnee van de klant.
In november dit jaar is de prijs van het maandelijks opzegbare abonnement ook al verhoogd met een euro. Dit betekent dat zowel het jaar- als het maandabonnement tweemaal dit jaar een prijsverhoging heeft doorstaan. De vorige verhoging was in januari van het huidige kalenderjaar.

Binnenkort games op Disney+?

Ook zal Disney+ duurder worden omdat binnenkort het streaming platform, net zoals Netflix eerder, een groter aanbod krijgt dan alleen series. De streamingdienst heeft namelijk aangegeven concreet geïnteresseerd te zijn in het aanbieden van een divers aanbod aan games.

Wat fans kunnen verwachten binnenkort

Aankomende Disney+ projecten bevatten het tweede seizoen van de serie What If…? (MCU). Het concept van deze animatieserie is dat bepaalde plotlijnen in de MCU op een andere manier uitgespeeld worden. Ook kunnen fans binnenkort de langverwachte serie genaamd Echo bekijken. In deze serie, die afgezonderd is van het al bestaande MCU en wordt beschouwd als een los project, is te zien hoe Maya Lopez, ook wel Echo genoemd, de strijd aangaat met de legendarische bad guy Kingpin.