Haal Halo Infinite voor een zacht prijsje

News
donderdag, 12 mei 2022 om 14:00
halo infinite 3f1637064374
Na jaren wachten was het vorig jaar eindelijk tijd voor de release van Halo Infinite. Maar zo lang hoef je niet te wachten op een deal. Nog geen half jaar na release kun je de game nu al met flinke korting scoren.
In principe hoef je helemaal niet veel uit te geven als je Halo Infinite wil spelen. De multiplayer is free-to-play en de volledige game staat op Game Pass. Maar als je groot fan bent, van schijfjes houdt of bewust geen Game Pass hebt, dan blijft een fysieke aankoop een heel geschikte optie.
Op het moment kun je die fysieke aankoop doen zonder daar al te veel aan betalen. Wellicht heeft dat iets te maken met de toch wat moeizame support van de game. De aanvankelijk goede ontvangst van de game is inmiddels toch wat aangetast door de veelvuldig uitgestelde multiplayer-updates en de nog altijd ontbrekende co-op.

Halo Infinite met flinke korting bij bol.com

Dat alles betekent niet dat er geen game schuilgaat in Halo Infinite die het spelen waard is. Als je dat voor een zacht prijsje wil doen, kun je terecht bij bol.com. Daar is de game te halen voor één van de laagste prijzen die hij tot nu toe heeft gehad.
Als Halo Infinite toch niet helemaal je ding is, dan kun je nog overwegen om ergens anders een dealtje te scoren. Je kunt bijvoorbeels Switch en PS5-accessoires scoren, evenals PS5-games. Bij bol.com kun je ook de nodige Select-korting meepakken.