Release nieuwe Mario en andere grote Ubisoft games bekend

News
donderdag, 12 mei 2022 om 15:00
mario rabbids sparks of hopef1623936825
Het is nog onbekend wanneer we de volgende titel van Ubisoft kunnen verwachten. Gelukkig is nu eindelijk de releaseperiode bekend voor een aantal grote games van de uitgever en ontwikkelaar, waaronder Mario + Rabbids Sparks of Hope.
Ubisoft staat er normaal om bekend dat het vrijwel elk jaar met een aantal grote releases komt. Het is nu alleen nog onbekend wanneer veel games van de Franse uitgever en ontwikkelaar uitkomen. Heel vreemd is dat niet, want er zijn bericht naar buiten gekomen dat de studio’s van Ubisoft te maken hebben met een flinke leegloop.
Gelukkig is er nu eindelijk bekend geworden wanneer we de release kunnen verwachten van een flink aantal grote Ubisoft games. Het bedrijf heeft namelijk bekendgemaakt dat de release van Mario + Rabbids Sparks of Hope, Avatar: Frontiers of Pandora en Skull & Bones allemaal voor het einde van het huidige fiscale jaar zullen zijn. Dat betekent dat we die games kunnen verwachten voor 31 maart 2023. Dat meldt VG247.

Ook releases in 2022 voor Ubisoft?

Dat de titels voor het einde van het fiscale jaar moeten uitkomen, betekent natuurlijk dat ze ook een stuk eerder kunnen verschijnen. En dat is precies de verwachting voor een paar titels. Zo zijn er eerder al geruchten verschenen dat de nieuwe Mario + Rabbids game in de herfst van 2022 moet uitkomen.
De release van Avatar: Frontiers of Pandora wordt daarnaast verwacht rond 16 december. Dan komt namelijk de twee Avatar-film van James Cameron uit. Dat Skull & Bones eindelijk een einde in zicht heeft is wel opvallend. De piratengame bevindt zich namelijk al jaren in development hell en even leek het erop dat de game nooit zou uitkomen.