Bol.com strooit met korting in nieuwe Select-Deals

News
maandag, 09 mei 2022 om 12:00
bolcomf1595427884
Wie op zoek is naar een dealtje kan weer goed slagen bij bol.com. De webwinkel heeft namelijk nieuwe Select-Deals. Met een abonnement op Select scoor je veel mooie producten voor een zacht prijsje.
Als je het liefst producten met enige kwaliteit gebruikt zit je al snel vast aan een hoog prijskaartje. Daar kan natuurlijk wat aan gedaan worden door even te wachten op een deal. Als je bol.com select hebt kun je nu profiteren van een aantal mooie deals op elektronica.

De mooiste Select-Deals op een rij

We kunnen ons zo voorstellen dat je geen zin hebt om alles wat bol.com in de aanbieding heeft te bekijken. Daarom hebben wij de deals alvast bekeken. Hieronder zetten we een paar mooie kortingen op een rij.
Let wel op dat deze deals alléén gelden als je bol.com Select-lid bent. Gelukkig betaal je daarvoor maar 10 euro per jaar, dus je hebt het er al snel uit. Veel van de bovenstaande deals geven al meer dan 10 euro korting en het abonnement geeft je nog andere voordelen.
Alle Select-Deals kun je hier bekijken. Als je geen elektronica, maar games zoekt, dan kun je bij de Mega Deals van MediaMarkt terecht. Er zijn dus weer mogelijkheden genoeg om je slag te slaan.