Scoor Switch en PS5-accessoires nu met korting!

News
woensdag, 11 mei 2022 om 14:00
playstation 5 ps5 dualsense 5f1604590531
Wanneer je een console koopt zit daar meestal alles bij wat echt noodzakelijk is om te kunnen gaan gamen. Maar dat wil niet zeggen dat je geen voordeel zou kunnen hebben van wat accessoires. Als je daar naar zoekt kun je je slag slaan bij Wehkamp.
Een accessoire mag nog zo handig zijn, hij verhoogt toch weer de totale kosten die je in de console steekt. Het valt evengoed vaak in het niet naast de console zelf, maar toch. Zoals met alles op deze aardkloot is een dealtje nooit weg.

Wat voor PS5- en Switch-deals zijn er?

Als jij een Switch">Nintendo Switch hebt die je vaak meeneemt is een draagtas wel zo handig. Speel je vaak met twee personen op de PS5, dan wil je natuurlijk je beide DualSense-controllers gelijktijdig op kunnen laden. In beide gevallen heeft Wehkamp een potentiële oplossing voor je.
We hebben niet te maken met een breed scala aan deals, maar wie weet zijn deze accessoires precies wat je zoekt. Daar komt bij dat ook de gloednieuwe game Nintendo Switch Sports met korting te scoren is. Die korting is niet super hoog, maar alle beetjes helpen.
Mocht je op zoek zijn naar iets anders, dan zijn er genoeg andere acties die nu lopen. Bij MediaMarkt zijn er bijvoorbeeld aardig wat PS5-games in de aanbieding. Meer accessoires kun je scoren met de Select-Deals van bol.com.