GTA-acteur vertelt over gecancelde DLC

News
dinsdag, 23 april 2024 om 19:00
gta v triof1580488271
Rond de release van GTA 5 werd beloofd dat er single-player DLC zou komen. Hoewel GTA Online uiteindelijk aardig wat content heeft gekregen, is de single-player DLC geannuleerd. Wat er in zou gaan gebeuren, is grotendeels onbekend, maar nu schijnt een acteur uit de game er wat licht op.
Met GTA 6 aan de horizon is het wachten op nieuwe single-player GTA-content bijna voorbij. Maar jarenlang werd alleen beloofd dat er DLC zou komen voor GTA 5. Pas in 2017 gaf Rockstar toe dat die niet meer gemaakt zou worden.
In een groot GTA-lek werd vorig jaar alleen ontdekt wat de DLC had kunnen zijn. Een opvallende titel was bijvoorbeeld “Agent Trevor”. Wat voor verhaal dat was, was alleen een grote vraag: het idee dat een ongeleid projectiel als Trevor geheim agent zou kunnen zijn, is maar moeilijk te geloven.
Toch is dat min of meer wat het plan was, zo heeft Trevor-acteur Steve Ogg onthuld tijdens een panel (via The Loadout). Trevor zou in deze DLC undercover hebben gewerkt voor de FIB (de GTA-versie van de FBI). Daar zou hij niet bijzonder goed in zijn geweest, maar volgens Ogg deed zijn personage zijn best om een enigszins goede FIB-agent te zijn.
Een mogelijk pijnlijk feit voor GTA-fans die de DLC graag hadden willen zien, is dat de opnames al begonnen waren. Ogg geeft aan dat er al wat geschoten was voor de James Bond Trevor-DLC, zoals hij de uitbreiding noemt. Vervolgens verdween het project van de aardbodem en is Ogg nooit teruggebeld door Rockstar.

GTA 6 in 2025 op Xbox en PlayStation

Meer dan tien jaar later is het eindelijk zover dat er weer een GTA-game op de planning staat. GTA 6 moet volgend jaar uitkomen op PS5 en Xbox Series X/S. Op welke datum dat zal zijn, is nog even de vraag. 

Populair Nieuws