Razer geeft gratis PC Game Pass codes weg

News
maandag, 14 februari 2022 om 14:30
xbox game passf1628271615
Game Pass is één van de beste deals die je momenteel op game-gebied kunt krijgen. Voor maar 9,99 per maand heb je eindeloos toegang tot een breed aanbod aan games. Deze deal is momenteel nog een stukje voordeliger, want je kunt nu je eerste maand PC Game Pass gratis krijgen via Razer.
Met Game Pass kun je een hoop games uitproberen voor een prikkie. Maar de komende weken geeft Razer codes weg voor de PC-versie van de dienst. Zo kun je de dienst proberen zonder een cent te betalen.
Tot drie maart kun je een gratis PC Game Pass-code claimen. Het proces is vrij eenvoudig. Je hoeft alleen maar de Razer Cortex app te downloaden en een Razer-ID aan te maken. Daarna kun je via deze link een code claimen.

Hoeveel codes zijn er beschikbaar?

Elke dag zijn er zes tijdslots van vier uur waarin je een code kunt claimen. Per tijdslot worden 100 codes weggegeven. Over de hele actie bekeken worden er 300.000 codes weggegeven, maar het claimen is wie het eerst komt, die het eerst maalt. Het is dus verstandig om de actie scherp in de gaten te houden als je een code hoopt te scoren.
Als het je lukt om een code te bemachtigen, dat moet je deze binnen een maand na afloop van de actie verzilveren, dus uiterlijk 3 april. Verder geldt deze actie alleen voor nieuwe PC Game Pass leden. Heb je dus al eens een abonnement op de dienst gehad, dan val je helaas buiten de boot. Let ook op dat de actie alleen geldt voor PC Game Pass en dus niet voor Xbox Game Pass.
Mocht je niet deel kunnen nemen aan deze actie, maar toch een meevallertje willen als het gameprijzen aankomt, dan zijn er andere mogelijkheden. Zo zijn er nieuwe Bol.com Select-Deals om van te profiteren.

Populair Nieuws