Fortnite transformeert ineens in een Cyberpunk anime-game

News
vrijdag, 10 maart 2023 om 12:00
fortnite megaf1678445463
Het is tijd voor een nieuw seizoen Fortnite en Epic Games heeft daarom besloten om de game helemaal om te gooien. Fortnite wordt namelijk ineens een Cyberpunk anime-game.
Er komen geregeld nog steeds nieuwe seizoenen uit voor Fortnite en vanaf vandaag is het tijd voor Fortnite Chapter 4 Season 2. Epic heeft er nu ook een subtitel aan gegeven, namelijk ‘Mega’. De veranderingen voor de battle royale shooter zijn dan ook behoorlijk groot.
Met de update wordt er een enorme biome aan de game toegevoegd, aan het onderste kwart van de map. Waarschijnlijk de meest opvallende locatie is Mega City, dat is namelijk een Cyberpunk-achtige map die veel inspiratie leent van een bepaalde game van CD Projekt RED. Ook de trailer voor het nieuwe seizoen is met een reden overgoten met een Cyberpunk anime-sausje.

Wat voegt het Fortnite seizoen toe?

Een Cyberpunk-achtige stad betekent natuurlijk ook nieuwe manieren om je voort te bewegen in Fortnite. Zo kan je gebruiken maken een een rails waar je op kan grinden, maar er zijn ook futuristische motoren toegevoegd.
En de setting is niet compleet zonder bijpassende wapens. Spelers kunnen daarom nu aan de slag met de kinetic blade - een zwaar die sterk lijkt op een katana. Ook keren een aantal klassiekers terug, zoals de Dragon’s Breath sniper rifles. Natuurlijk is er ook weer een nieuwe Battle Pass om kostuums en meer mee vrij te spelen, waaronder Eren Jaeger van Attack on Titan.

Populair Nieuws