GTA 6 hint naar samenwerking met grote artiest verwijderd

News
maandag, 06 maart 2023 om 10:30
gta 6 gameplay geruchtenf1612272539
Vorige week had 50 Cent een opvallende post geplaatst op Instagram, waarmee hij hintte naar een samenwerking met Rockstar voor GTA 6. De post is nu alleen verwijderd door de rapper.
We zullen nog een tijdje moeten wachten op de release van GTA 6, want Rockstar is de komende tijd nog druk bezig met de langverwachte game. Naast het ontwikkelen van de game, zijn er potentieel ook gesprekken met bekende namen om hun opwachting te laten maken in GTA 6. Of dat nu is als karakter of voor de muziek in de game. In het verleden hebben namelijk meerdere grote namen al hun diensten verleend aan de Grand Theft Auto-franchise.
Daar leek er vorige week nog één bij te komen. De bekende rapper 50 Cent plaatste namelijk een post op Instagram met het Vice City-logo. Ook stond er de mededeling bij dat hij later meer uit zal leggen. Dat zorgde voor veel speculatie onder fans. Zal 50 Cent bijvoorbeeld nummers gaan leveren voor de soundtrack of krijgt hij een eigen rol in GTA 6? Zijn evenbeeld is eerder al te zien geweest in andere games.
Maar de artiest heeft ineens zijn post op Instagram verwijderd. De vraag is nu waarom. Mogelijk heeft 50 Cent per ongeluk informatie gedeeld die hij nog niet mocht delen. Anderzijds is het mogelijk dat Rockstar gevraagd heeft om de post te verwijderen, omdat hij helemaal niet bij het project betrokken is.

Wanneer krijgen we meer van GTA 6 te zien?

Tot nu toe heeft Rockstar heel weinig over de nieuwe GTA game bekendgemaakt. Sterker nog, de ontwikkelaar heeft alleen onthuld dat de titel in ontwikkeling is. Natuurlijk was er vorig jaar wel een groot lek, waarbij er veel gameplay ineens op straat lag. Daar was Rockstar allesbehalve blij mee en uiteindelijk werd de FBI er zelfs bij betrokken om de hackers op te sporen.
Mogelijk krijgen we later dit jaar wel meer te zien van GTA 6. Volgens een insider heeft Rockstar namelijk een echte reveal op het programma staan voor dit jaar.