Grote artiest lijkt betrokken bij GTA 6

News
donderdag, 02 maart 2023 om 12:30
gta 6f1626425209
Er zijn weinig games waar fans al zo lang op wachten als op GTA 6. De ontwikkeling van de game is in volle gang, maar er is nog weinig over bekend. Een bekende rapper lijkt nu alleen te hinten naar zijn betrokkenheid bij de game.
Het ziet ernaar uit dat rapper 50 Cent iets te maken heeft met een aankomend GTA-project. Op Instagram postte hij namelijk een Vice City-logo, met de mededeling dat hij later meer uitlegt. Momenteel kan hij alleen vertellen dat het groter is dan Power, een tv-serie waar hij ooit in speelde.
Dat maakt natuurlijk allerlei speculatie los onder fans. Wat veel mensen bijvoorbeeld denken is dat 50 Cent een bijdrage levert aan de soundtrack van GTA 6. Een andere suggestie is dat de rapper een rol heeft in de game, zoals Dr. Dre nog niet heel lang geleden in GTA Online speelde.

Speelt 50 Cent in GTA 6?

Als 50 Cent een rol heeft in een GTA-game zou dat natuurlijk ook GTA Online kunnen zijn. De vraag is dan alleen waarom hij specifiek een Vice City-afbeelding plaatst. Daar speelt GTA Online zich namelijk niet af, terwijl alles ernaar wijst dat juist GTA 6 wel naar deze fictieve versie van Miami terugkeert.
Het is momenteel nog onduidelijk wanneer GTA 6 in de winkel ligt. Er zijn bijvoorbeeld nog altijd geen officiële beelden van de game. Insiders verwachten veelal dat de game in 2024 of 2025 verschijnt, maar een onthulling in de loop van 2023 is niet uitgesloten.