GTA 6 hoeft niet eens uit te zijn om een record te pakken

News
dinsdag, 14 november 2023 om 11:30
gta 6 releasef1579595428
Het is niet overdreven om te zeggen dat er veel hype is voor GTA 6. Fans wachten al zo’n tien jaar op een nieuwe game en nu hij steeds dichterbij komt, is goed te merken dat de spanning er goed in zit. De aankondiging van de trailer breekt bijvoorbeeld een record.
Onlangs liet Rockstar eindelijk weten dat er een GTA 6 trailer op komst is. Dat is een bericht waar veel fans al maanden, zelfs jaren op wachten. De Tweet waarin de trailer werd aangekondigd heeft daardoor nu al een record te pakken.
Binnen 24 uur werd de tweet namelijk enorm veel geliked. In die tijd werd het zelfs de meest gelikete gaming-tweet aller tijden. Inmiddels heeft hij meer dan 1,5 miljoen likes. Het aantal weergaven staat op meer dan 170 miljoen.
Het vorige record voor de meest gelikete gamin-tweet was trouwens ook in handen van Rockstar. De bevestiging dat de grote GTA 6 leak van september 2022 echt was, trok ook veel aandacht. Die Tweet kwam uiteindelijk op ongeveer een miljoen likes, waar de aankondiging van de trailer dus ruimschoots overheen is gegaan.

Wanneer verschijnt de GTA 6 trailer?

Rockstar heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de trailer precies wordt getoond. Hij staat begin december op de planning, maar een datum laat op zich wachten. Het kan zijn dat de trailer zijn debuut maakt bij The Game Awards, maar GTA 6 trekt genoeg aandacht dat Rockstar zijn eigen plan kan trekken.

Populair Nieuws