Neemt Tom Hiddleston afscheid van Loki?

News
dinsdag, 14 november 2023 om 12:00
loki s1e5f1635171685
Tom Hiddleston was de afgelopen 14 jaar onderdeel van het MCU als het personage Loki. Na het einde van het tweede en tevens laatste seizoen van Loki lijkt het doek te vallen voor de acteur.
Het personage werd geïntroduceerd in de eerste Thor film als de broer van het hoofdpersonage en was vervolgens ook de main villain van de eerste Avengers film. Hierna kwam hij nog in heel wat films in het MCU voor, waarin hij een reis van villain naar een soort anti-held maakte. Het personage is daardoor ook erg geliefd bij Marvel-fans.
Sinds 2021 was het personage te zien in de serie Loki, de derde Marvel-serie op Disney+ (na WandaVision en The Falcon And The Winter Soldier) die een nieuwe focus van het MCU introduceerde naar meer series op het streaming platform. De serie ontving enkele dagen geleden zijn conclusie met het tweede en ook het laatste seizoen.
De acteur liet in een interview bij Late Night host Jimmy Fallon doorschemeren een einde te breien aan zijn Marvel-carrière: "Het is ook de afronding van de zes films en 12 afleveringen en 14 jaar van mijn leven, 14 jaar. Ik was 29 toen ik werd gecast, ik ben nu 42. Het is me een reis geweest", aldus Tom Hiddleston.

Loki alsnog in de nieuwe Avengers film?

Eerder speculeerde er al een gerucht dat oud acteurs van de MCU mogelijk terug kunnen keren in een toekomstige Avengers film. Namen die genoemd werden waren onder andere Chris Evans, Robert Downey Jr. en Scarlett Johansson. Onduidelijk is of Hiddleston wel openstaat voor een terugkeer in een andere hoedanigheid in de MCU.
Bekijk hier de trailer van het tweede en ook laatste seizoen van Loki:

Populair Nieuws