Neef van The Rock zit nu in Call of Duty Modern Warfare 3

News
dinsdag, 14 november 2023 om 11:00
call of duty modern warfare 3 operator benjamin ff1699953081
De laatste jaren heeft Call of Duty veel opmerkelijke operators toegevoegd, zoals Nicki Minaj en Snoop Dogg. Nu is er alleen een gedecoreerde militair erbij gekomen, die tevens de neef is van Dwayne ‘The Rock’ Johnson.
In de multiplayer van Call of Duty games hebben spelers sinds Warzone de keuze om te kiezen uit verschillende Operators. Eerst waren die gebaseerd op personages in de games, maar sindsdien zijn er ook veel andere Operators bij gekomen die normaal niet in de games zitten.
Eerst kwamen er andere fictieve personages bij en later ook beroemdheden, zoals The Terminator, Ghostface, Snoop Dogg, Rambo en John McClane. Met de Call of Duty Endowment Warrior Pack is het nu mogelijk om aan de slag te gaan met echte militair in Call of Duty Modern Warfare 3 en Warzone 2.0.
De pack voegt namelijk Benjamin F. toe aan de game, een onderscheiden Navy SEAL-veteraan, die meerdere Bronze Stars en een Purple Heart heeft gekregen voor zijn werk. Benjamin is bovendien de neef van Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Via Twitter laat de acteur weten ongelooflijk trots te zijn op zijn neef, die hij beschouwt als een broer.

DLC voor een goed doel

De opbrengsten van de Call of Duty Endowment Warrior Pack gaan niet naar uitgever Activision Blizzard toe. De DLC is gelanceerd om veteranen uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk te helpen met het vinden van een nieuwe carrière na hun loopbaan als militair.