GTA 6 hacker wil deal sluiten met Rockstar

News
maandag, 19 september 2022 om 16:30
gta 6 gameplay geruchtenf1612272539
Afgelopen weekend werd de gamewereld verrast door tientallen video’s van GTA 6 gameplay. De hacker die verantwoordelijk is voor de gelekte beelden wil naar eigen zeggen een deal sluiten met Rockstar.
Eén van de games waar spelers het meeste naar uitkijken is ongetwijfeld GTA 6. Al voordat de titel ook maar officieel was aangekondigd gingen er veel speculaties rond en dat is alleen maar erger geworden toen Rockstar officieel de ontwikkeling aankondigde. GTA fans kunnen dan ook niet wachten om meer van de game te zien.
Dat is afgelopen weekend gebeurt, maar niet zoals velen en Rockstar had gehoopt. Door een grote hack kwamen namelijk tientallen GTA 6 video’s naar buiten van vroege alpha gameplay. De game ziet er dan ook allesbehalve af uit en Rockstar is teleurgesteld dat spelers op deze manier voor de eerste keer in aanraking komen met de game.
Op het officiële GTA Forum zijn de beelden gedeeld en de originele poster heeft een opvallend bericht erbij gezet. Hij wil namelijk contact krijgen met een medewerker van Rockstar of uitgever Take-Two, zodat er onderhandeld kan worden over een deal. Dat meldt VGC.

Broncode van GTA 6 gestolen

De hacker zal niet onderhandelen over de gelekte GTA 6 beelden, aangezien die nu allemaal al publiekelijk zijn gemaakt. Het gaat hierbij om de broncode van de game die bij de hack buit is gemaakt. Naast het lekken van de video’s is namelijk ook een klein gedeelte van de code gelekt. Wat de hacker precies wil hebben van Rockstar is nog niet duidelijk.
Vorig jaar werden ook meerdere broncodes van CD Projekt RED gestolen, waarna de hacker dreigde met het delen van de code als er niet aan zijn eisen werd voldaan. De ontwikkelaar zei toen niet te onderhandelen met de hacker.

Populair Nieuws