Laatste kans: scoor nu een Disney+ abonnement voor minder dan 2 euro!

News
maandag, 19 september 2022 om 17:30
thor love and thunder st 2 jpg sd low copyright the walt disney company 2022f1656947281
Disney+ heeft nu wel een hele mooie deal. Voor nog iets meer dan 6 uur te gaan kun je een abonnement op Disney+ voor een maand lang claimen voor nog minder dan twee euro! Dit is uiteraard bedoeld voor mensen die nog geen abonnement hebben op de streamingdienst.
De deal is dus alleen vandaag geldig. Heb je nog geen Disney+ abonnement, maar wil je wel eens een toffe Disney+ serie zien? Dan is dit je kans.
Let er alleen wel op dat de service na deze goedkope eerste maand omgezet wordt in een normaal tarief. Momenteel is dat 8.99 euro per maand. Mocht je enkel gebruik willen maken van een goedkoop maandje kan dat, dan moet je ervoor zorgen dat je het abonnement voor die tijd weer opzegt. Dit kan eenvoudig online via je account.

Wat kan ik kijken als ik zo goedkoop Disney+ scoor?

Het aanbod op Disney+ verschilt van de andere streamingdiensten. Zo heeft Disney+ een hoop eigen series die niet op de andere streamingdiensten te vinden zijn. Een greep uit het aanbod: The Mandalorian, WandaVision, Loki, The Falcon and the Winter Soldier en nog veel meer. Daarnaast staan er vrij nieuwe Marvel films op de steamingdienst. Zo is de laatste Thor film die heel recent nog in de bioscopen draaide al gratis te zien voor abonnees. Een hele unieke maar leuke film!