Grote Watch Dogs Legion update voegt nieuwe held en co-op missies toe

News
woensdag, 05 mei 2021 om 10:00
watch dogs legion mina sidhuf1620201227
Met de release van Watch Dogs Legion is Ubisoft zeker nog niet klaar met de game. Na de toevoeging van multiplayer komt de ontwikkelaar nu namelijk met een grote update die zorgt voor een nieuwe held, nieuwe co-op missies en meer.
Jarenlang hanteerde Ubisoft een heel gebruikelijke strategie voor grote uitgevers. Elk jaar kwamen er een aantal nieuwe titels op de markt met misschien een paar kleine updates, om vervolgens het jaar erna een nieuw deel in de serie te lanceren. Een paar jaar geleden heeft Ubisoft alleen het roer helemaal omgegooid en ondersteunt nu haar games een lange tijd na release.
Zo krijgen titels als Rainbow Six Siege en For Honor nog steeds jaren na lancering grote updates, maar ook niet online only games krijgen die behandeling. Na de toevoeging van een multiplayer-modus, krijgt Watch Dogs Legion nu namelijk de volgende grote update. De zogeheten Title Update 4 zorgt voor een flinke lading nieuwe content.

Nieuwe missies en een speelbare held

Spelers kunnen in Watch Dogs Legion nu aan de slag met de nieuwe toevoegingen. Season Pass-houders krijgen toegang tot Mina Sidhu, een nieuwe speelbare held die een proefpersoon voor gruwelijke experimenteren was. Eén pluspunt: ze kan daardoor wel de gedachten van anderen besturen. Daarnaast is er ook een nieuwe verhalende DedSec-missie genaamd Swipe Right.
Niet alleen Season Pass-houders kunnen na de update alleen met nieuwe content aan de slag. Ubisoft voegt namelijk ook een aantal gratis dingen toe. Zo kunnen spelers nu drie nieuwe co-op missies spelen en daarbij twee nieuwe gadgets gebruiken. Ook zijn er twee nieuwe karakters in de vorm van een DJ en First Responder, nieuwe character abilities, assignments en meer.

Populair Nieuws

Laatste Reacties