Grote update voor PES eFootball uitgesteld door Konami

News
vrijdag, 05 november 2021 om 15:30
pes 2022 efootball minf1626857490
In september is PES eFootball uitgekomen. De game heeft nogal een dramatische lancering gehad, want de kwaliteit van de game is niet al te best. Een nieuwe grote update voor november die de game moest verbeteren en nieuwe dingen moest toevoegen is nu uitgesteld naar 2022.
PES eFootball is een Free-to-Play game, vergelijkbaar met FIFA. De game lanceerde in september, maar had een zeer slechte start. De game werd erg negatief ontvangen op Steam. Konami zei al dat de game niet perfect was, maar dit zou worden opgelost door het toevoegen van nieuwe updates.
Voor november stond er een grote update gepland voor de game. In de update zouden er verbeteringen komen voor de game, maar ook zou er een nieuwe gamemode, lootboxes en verschillende events worden toegevoegd. Dit is dus nu na dit nieuws uitgesteld naar de lente van 2022. Dat meldt Konami via de eFootball-website.
De reden die het bedrijf geeft voor het uitstellen van de grote update, is dat het bedrijf zegt meer tijd nodig te hebben voor het maken van de update. Het bedrijf wil niet dat de fans opnieuw teleurgesteld zullen worden.

Mobile versie eFootball ook uitgesteld

De aangekondigde update is niet het enige project dat het bedrijf uitstelt. Ook de versie van de game voor op de mobiele telefoon wordt uitgesteld. Daarnaast heeft het bedrijf ook de verkoop van een premium pack voor de game stopgezet en krijgen spelers die de pack hebben gekocht hun geld terug.
Dit komt, omdat het bedrijf veel kritiek heeft gekregen door de verkoop van de packs. Deze packs zouden namelijk te gebruiken zijn voor de lootboxes die in november worden toegevoegd. Dit zal momenteel niet meer gebeuren, dus heeft het bedrijf besloten de verkoop stop te zetten.