Konami’s eFootball heeft bizar slechte start

News
vrijdag, 01 oktober 2021 om 10:30
pes 2022 efootballf1630590887
Konami’s free-to-play voetbalgame is nog maar een paar dagen uit en staat nu al op de eerste plek in de Hall of Shame van Steam, met de slechtste beoordeling ooit.
Op social media wijzen de spelers van de game op een aantal problemen die ze hebben, zoals glitches en slecht ontworpen personages. Vooral de Reddit-pagina van de game worden veel van deze problemen vermeld. Volgens vele Steam-fans is dit 'de slechtste voetbalgame' die is uitgebracht voor PC.
eFootball is uitgegeven door Konami en is eerder deze week gelanceerd op 29 september. De Hall of Shame lijst van Steam houdt bij welke games de slechtste beoordeling hebben. eFootball staat nu al op de eerste plek in deze lijst. Hiermee heeft de game Flatout 3 Chaos & Destruction uit 2011 van de plaats gestoten, die een lange tijd de kroon in handen had. Flatout 3 had een score van 15 procent positieve reviews en eFootball 2022 heeft dit dus nog lager weten te behalen met een score van 9 procent.

eFootball 2022 update

Voor de release had Komani aangekondigd dat er een demo zal komen, met een aantal extra game modes en spelers die je zal kunnen krijgen in een toekomstige update. In de nieuwe update zal je ook je eigen teams kunnen bouwen, een modi die al zat in PES eFootball 2021. Hoewel het op dit moment misschien nog lijkt op een lange weg om de community terug te winnen, hoopt Komani dat te doen door extra content te delen in de komende maanden.
Hoewel de game gratis te spelen is, kun je er ook voor kiezen om een eFootball 2022 Premium Player Pack te kopen. De nieuwe modi zullen ook geld gaan kosten.