Grote naam keert graag terug voor The Last of Us Part 3

News
woensdag, 08 februari 2023 om 13:00
last of us remastered 2f1577464431
Er gaan de laatste tijd geruchten dat The Last of Us Part 3 in ontwikkeling is. Naughty Dog heeft er nog niks officieel over gezegd, maar als de game daadwerkelijk gemaakt wordt wil een grote naam dolgraag terugkeren.
De wereld van The Last of Us is enorm populair momenteel. De games deden al goede zaken, met de HBO-serie heeft Naughty Dog ook nog eens een compleet nieuwe doelgroep bereikt. Dat is nu al te zien aan de extra verkoopcijfers van The Last of Us games.
Het zou dan ook geen gek idee zijn om The Last of Us Part 3 te maken en volgende laatste geruchten is de game nu ook al in ontwikkeling. Naughty Dog heeft officieel nog niet bevestigd dat er een nieuw deel in de maak is, maar één grote stemacteur staat al klaar in de startblokken om mee te helpen.
Troy Baker zegt namelijk in de podcast van ComicBook.com dat hij dolgraag weer zijn stem verleent aan The Last of Us Part 3. Baker spreekt in de games de stem in van Joel en is ook de host van de officiële The Last of Us podcast.

“Mensen vragen altijd aan mij of The Last of Us Part 3 eraan komt en ik weet het niet. Ik heb geen idee. Ik wist ook niet dat Part 2 kwam. Maar als Neil een verhaal heeft dat hij wil vertellen en hij wil dat ik daar onderdeel van ben, dan sta ik zeven dagen per week klaar voor hem. Ik zou hem overal naartoe volgen.”

Is Troy Baker nodig voor The Last of Us Part 3

Let op: dit gedeelte bevat spoilers over The Last of Us Part 2!
Hoe graag de stemacteur wil meedoen aan, het is de vraag of zijn diensten nodig zijn. Joel sterft namelijk in The Last of Us Part 2. Het is mogelijk dat het geliefde karakter weer opduikt in flashbacks of mogelijk op een andere manier, maar het is niet zeker dat Baker weer in de huid van het personage kan kruipen.